vrijdag, maart 25, 2011

Rondingen ....

Een voortreffelijke 'badonkadonk' oftwel
goed gevormd achterwerk is in de mode.
Al dan niet natuurlijk of met steunkussentjes ....

Deze zijn echt ....donderdag, maart 24, 2011

Rijk ....Wie is de rijkste zanger van Vlaanderen ?
Inderdaad .... het is **** ********

dinsdag, maart 22, 2011

Slapen ....Uit onderzoek is gebleken dat jongeren die ’s avonds nog gebruik maken van media, zoals televisie, computer, games of gsm, veel slechter slapen. Ze gaan veel later slapen. Ook kan het lang duren tot ze in slaap vallen. Ook hebben ze een kortere slaap dan mensen die ’s avonds geen gebruik maken van deze media.

In het algemeen is gebleken dat de helft van de jongeren slaaptekort heeft. 49,3 procent heeft hiermee te maken. Ook is 30 procent van de jongeren overdag ook nog erg moe. Veel jongeren komen pas tot rust wanneer ze weekend hebben. Dan slapen ze doorgaans erg veel. Slechts 11 procent is door de week echt goed uitgerust.

Uit het onderzoek is ook gebleken dat veel jongeren media op de slaapkamer hebben staan. Zo heeft vier op de tien jongeren een televisie op de slaapkamer, vijf op de tien heeft er een computer staan en acht op de tien mensen heeft een gsm. De mp3 speler is ook erg geliefd: zeven op de tien jongeren heeft deze. De Playstation is wat minder in trek, drie op de tien jongeren heeft er eentje ....zondag, maart 20, 2011

Stunt ....Welk meisje wil Justin Bieber in het
echt ontmoeten ? Wel een stunt als
deze, zorgde alleszins dat meer dan 5000
meisjes op minder dan 2 uur zijn album kochten ....