vrijdag, april 12, 2002

K3 is .... in LOVE ....



Eindelijk duidelijkheid over het liefdesleven van K3 ....

Het was vooral Kristel die met haar vriend naar buiten wilde treden. Enkele dagen geleden nog werd de zwartharige samen met haar vriend Gene van het popgroepje X-Session kussend aangetroffen voor de ingang van de Antwerpse bioscoop Metropolis. Kristel en Gene zijn al anderhalf jaar samen.

Niet alleen Kristel houdt al meer dan een jaar een relatie verborgen voor de vele duizenden fans. Karen en Kathleen houden er samengeteld zelfs een relatie van bijna tien jaar op na. Niet met elkaar, wel te verstaan.

Karen, de roodharige, vond nog vóór de start en het succes van K3, haar grote liefde, in de persoon van Regi, het mannelijk explosief achter de succesformatie Milk Inc.

De blonde Kathleen is nog langer van straat, nog voor er van een zangcarrière sprake was. Toen ze voor onderwijzeres studeerde, vijf jaar geleden, viel ze voor de charmes van David, een jeugdvriend.

Meer willen de dames van K3 niet kwijt. Maar nu hun geheim bekend is, zullen vele jongens de restanten van hun kapot gespatte droombelletje moeten opkuisen. Ook dat nog!
Je kunt nog even wegdromen bij de VIDEOCLIP van de hit 'toveren'.
Klik HIER om te kijken via de 'hotline'.



Geen opmerkingen: