zaterdag, mei 11, 2002









Kijk naar de lichaamstaal als jij en je partner vrijen, ruzie maken, knuffelen of zelfs eten, dan weet je meer over je relatie. Leer zeker zijn stille signalen te interpreteren en stuur liefdevolle boodschappen met jouw lichaam.



Prima
Een gelukkig koppel doet meer dan enkel elkaars lichaam aanraken. Ze kijken elkaar ook diep in de ogen. Zonder dat oogcontact is ook de rest van het fysieke spel absoluut betekenisloos. Ze belonen elkaar met plezierige, lichamelijke verwennerijtjes en met bewegingen die vertellen dat hij graag door je wordt aangeraakt. Het is nog steeds erg nuttig om te praten over wat jullie wel of niet plezierig vinden, maar met de juiste lichaamstaal wordt dat veel eenvoudiger!


Opgepast
Dichtgeknepen ogen en een strakke, stramme houding - vooral in de nek en rond de schouders - vertellen angst en een gebrek aan liefde.


Zonder woorden
Vanzelfsprekend zullen er momenten zijn waarop je liever je ogen sluit om van het liefdesspel te genieten. Maar hou er wel rekening mee dat je partner graag weet of je ervan geniet en dat kan hij in jouw ogen aflezen.


Geen opmerkingen: