donderdag, maart 06, 2003

Betty ....


Sexbom 'Betty' loopt al een tijdje met het idee rond om een nieuwe muzikale weg in te slaan. Eindelijk is het zover! Voortaan zal Betty een ander soort van muziek brengen, iets wat we helemaal niet van haar gewoon zijn! Dit doet ze met haar nieuwe platenfirma Mostiko, en onder een nieuwe naam. Voortaan zal Betty door het leven gaan als de Franse 'Biba Binoche', kortweg BB!


Rond BB is een leuk verhaaltje opgebouwd, met de bedoeling om
internationaal door te breken! Zo zou de 26-jarige BB de dochter zijn van de Parijse saxofonist Charles Binoche, die veel aanzien geniet in de jazzwereld en al opgetreden heeft met onder andere Miles Davis. Bovendien zou deze achternicht van actrice Juliette Binoche vorig jaar in haar geboorteland al de superhit 'Moi, je fais boum' op haar naam geschreven hebben, wat trouwens haar tweede single in België zal worden. De legendarische Eddy Barclay, die eerder al de doorbraak forceerde van Jacques Brel, The Platters (sic) en Brigitte Bardot, ontdekte haar. In haar clips draagt BB steevast een masker. Dit om een mysterieus imago aan te kweken. In haar augustus zou ze een full-cd op de markt brengen.

BB haar debuut-single voor België is nu al een feit: 'Je T' Aime Mélancolie' ligt vanaf morgen in alle platenzaken! Als we platenfirma Mostiko mogen geloven is BB zonder enige twijfel de revelatie van het jaar ....
Beluister hier de single ....



Geen opmerkingen: