zaterdag, april 13, 2002


WEEKEND SPREUK
Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand.
Iedereen denkt er genoeg van te hebben.


vrijdag, april 12, 2002

K3 is .... in LOVE ....



Eindelijk duidelijkheid over het liefdesleven van K3 ....

Het was vooral Kristel die met haar vriend naar buiten wilde treden. Enkele dagen geleden nog werd de zwartharige samen met haar vriend Gene van het popgroepje X-Session kussend aangetroffen voor de ingang van de Antwerpse bioscoop Metropolis. Kristel en Gene zijn al anderhalf jaar samen.

Niet alleen Kristel houdt al meer dan een jaar een relatie verborgen voor de vele duizenden fans. Karen en Kathleen houden er samengeteld zelfs een relatie van bijna tien jaar op na. Niet met elkaar, wel te verstaan.

Karen, de roodharige, vond nog vóór de start en het succes van K3, haar grote liefde, in de persoon van Regi, het mannelijk explosief achter de succesformatie Milk Inc.

De blonde Kathleen is nog langer van straat, nog voor er van een zangcarrière sprake was. Toen ze voor onderwijzeres studeerde, vijf jaar geleden, viel ze voor de charmes van David, een jeugdvriend.

Meer willen de dames van K3 niet kwijt. Maar nu hun geheim bekend is, zullen vele jongens de restanten van hun kapot gespatte droombelletje moeten opkuisen. Ook dat nog!
Je kunt nog even wegdromen bij de VIDEOCLIP van de hit 'toveren'.
Klik HIER om te kijken via de 'hotline'.



donderdag, april 11, 2002

Voor de fans ....


Wie een beetje de facts volgt, weet dat Britney Spears een 'braaf' meisje is.
Een beetje truttig zelfs .... ze wil absoluut haar maagdelijkheid niet verliezen, toch niet voor het huwelijk. Blootbladen krijgen non-response op vragen voor sexy-reportages.
En toch is Britney af en toe 'very-sexy', zoals het bewijs op de foto's die
je kunt zien als je HIER klikt.

dinsdag, april 09, 2002

Rock Werchter ....


De organisatie van het openluchtfestival Rock Werchter heeft het programma bijna rond. Naast de al bekendgemaakte namen als Kane, Red Hot Chili Peppers, Faithless en The Chemical Brothers, zijn ook Heather Nova, Coldplay en Bush van de partij.
Hou dus 28, 29 en 30 juni vrij !
Want ook (buiten vele anderen) is Nelly Furtado, Green Velvet en Deus aanwezig ....

maandag, april 08, 2002

Een nieuwe plek om te gaan eten ....


De popster Britney Spears gaat een Amerikaanse bistro openen in 'midtown' Manhattan, naam van het gezellige plekje .... Nyla, afgeleid van New York (Britney's nieuwe thuis) en Louisiana, haar geboortestad.



Nyla zal een gedeelte van de linkervleugel inpalmen in het 'Dylan hotel', voorheen was hier een Frans restaurant gevestigd. De opening is voorzien in mei ....

Coca-Cola met vanillesmaak



De Amerikaanse frisdrankgigant Coca-Cola werkt in het geheim aan een colaversie met vanillesmaak.
Het bijzondere van het project is dat de smaak wordt toegepast op de bestaande cola. De 'Vanilla-Coke' wordt volgens het vaktijdschrift Beverage Digest ‘met 90 procent' zekerheid in de komende maanden gelanceerd. Zestien jaar geleden presenteerde de onderneming zijn nieuwe formule voor het standdaardproduct, de New Coke, maar deze nieuwlichterij werd een grote mislukking.

In 1985 kwam er ook een smaakjescola, Cherry Coke, en vorig jaar voegde het concern wat citroensmaak toe aan de lichte cola.
Mijn idee .... don't change a winning cola ....

zondag, april 07, 2002

E.T. PHONE HOME

E.T. is een alien die na een verkenningsmissie op aarde per ongeluk wordt achtergelaten. Hij sluit vriendschap met Elliot (Thomas). Deze probeert hem te helpen om contact met zijn soortgenoten te maken, zodat hij weer naar huis kan. Het probleem is dat E.T. op aarde langzaam doodgaat. Zal E.T. op tijd zijn soortgenoten kunnen bereiken, voordat hij sterft? De film komt nu, ter gelegenheid van z'n 20e verjaardag, in een opgepoetste versie opnieuw in de bioscopen.
Klik hier voor de 'lange' bioscoop trailer.


Sterren ....


Verlanglijstjes van sterren zijn soms erg merkwaardig.
Nodig ze dus beter niet uit op je feestje ?


Jennifer Lopez wil alles in het wit: bankstel, bloemen, kaarsen...
Goo Goo Dolls willen één pond zwitserse kaas en zes paar sokken?
Prince wil alle voorwerpen in de kleedkamer in plastic verpakt
en het zelf allemaal uitpakken.

Geef mij maar een frisse ice-tea ....