zaterdag, september 07, 2002

Opgelost ....



De beroemde hiphopster Tupac Shakur is in opdracht van diens rivaal Notorious B.I.G. doodgeschoten door de gangster Orlando Anderson. Dat weet de Amerikaanse krant The Los Angeles Times.

Het dagblad speurde een jaar lang naar de toedracht van de beruchte moord en onthult dit weekeinde de resultaten van zijn detectivewerk. De in Los Angeles wonende Shakur werd in 1996 doodgeschoten toen hij in een wagen over de befaamde Strip in Las Vegas reed. Niemand werd ooit veroordeeld voor de moord. In die tijd woedde immers een enorme rivaliteit tussen rappers van de Amerikaanse Westkust en de Oostkust.

De avond van de moord hadden Shakur en diens bodyguards de 21-jarige Anderson aangevallen. Die nam meteen contact op met rapper en Shakur's aartsrivaal Notorious B.I.G., echte naam Christopher Wallace. Wallace was naar verluidt bereid 1 miljoen dollar te betalen voor de moord. Hij speelde Anderson tevens het moordwapen door. En zo geschiedde.

Het is evenwel weinig waarschijnlijk dat de moord op Shakur ooit nog in een rechtszaal opduikt. Zowel Anderson als Wallace zijn intussen ook vermoord.


Topless ....



Wie in het hoogseizoen koos voor een vakantie thuis, gaat wellicht in het laag seizoen de zon opzoeken.
En wat is er dan lekkerder dan topless op het strand liggen ....
Maar let op !

Zo is het in Islamitische landen, zoals Marokko en Maleisië, ten strengste verboden om de borsten te ontbloten. Ook in Thailand en Indonesië is het tegen de regels om zonder topje te paraderen. Voor beide landen geldt dat het wel wordt toegestaan op plekken waar het erg toeristisch is. Op privéstranden in Kenia, Aruba en Curacao kunt u ook met een gerust hart uw boezem bruinen, maar daarbuiten geldt een officieel verbod.


In Mexico wordt topless zonnen niet op prijs gesteld, maar het is niet verboden. In het puriteinse Amerika is het niet gebruikelijk om halfnaakt rond te lopen. Wil je echt ongestoord je buste blootstellen aan de zonnestralen, boek dan een reis naar Griekenland, Bulgarije, Cyprus of Turkije. Of ga niet te ver van huis en kies voor Frankrijk, Spanje of Italië.

Niet alleen vrouwen moeten uitkijken waar zij hun bovenstukje uittrekken, ook mannen kunnen niet overal ongegeneerd rondlopen met ontbloot bovenlijf. In Peking is The Beijing Youth Daily een offensief begonnen tegen mannen die topless rondlopen in de Chinese hoofdstad. Het dagblad publiceert foto's van 'heren' in hun blote bast en in een gratis door de krant verstrekt T-shirt. Halfnaakte kerels passen niet in het straatbeeld, aldus The Beijing Youth Daily. Overigens worden shirtloze mannen in meer landen niet op prijs gesteld. Bij het reisbureau weten ze je precies te vertellen waar.


vrijdag, september 06, 2002

Fly ....



Dit is leuk.
Helicopter vliegen ....

Win ....



Nadeel aan internet ....
Je krijgt je gewonnen bedrag niet uitbetaald.

Eenarmige bandiet
play .... slotmachine ....

Dream ....



Welke gezonde 14 jarige jongen droomt er niet eens van zijn
lerares op een 'bijzondere' manier ....

In Amerika is een lerares aangehouden die verdacht wordt seks te hebben gehad met 14-jarige studenten.
De 21-jarige lerares, Lauren Summers, zou zeker ook 5 relaties hebben gehad met 16-jaar oude jongens, maar daarvoor kan ze niet worden gestraft. Er zijn ook 22 aanklachten tegen haar wegens het lastigvallen van leerlingen.
Ze kan tot 20 jaar per aanklacht krijgen, als ze word veroordeeld ....

Zelf ontkent ze de aanklachten, maar ze heeft wel ontslag genomen. Op school gaf ze speciaal onderwijs en was ze assistent-coach van het voetbalteam. De politie is een onderzoek begonnen nadat ouders hun vermoedens uitten.

Een 2de-jaars student verklaarde dat alle jongens op de Spalding High School wel een relatie met haar zouden willen.

UFO ....



Was er een UFO betrokken bij de ramp in New York bijna een jaar geleden?
Eerder op dit weblog waren er al foto's (zie archief)


Nu is er nieuw beeld materiaal en een online filmpje
dat werd genomen meer dan één jaar 'voor' de terreur.
Hierop zie je een UFO op de plek waar het tweede vliegtuig binnenvloog op de WTC torens.

AMAZING VIDEO SHOT OF UFO AT WORLD TRADE CENTER

Dat is snel ....




Vanmorgen rond 06.00u was er al een invasie van Katja fans, om zo snel mogelijk de nieuwe 'Playboy' te bekijken ....

De HOTLINE, hotter than hot ....
geeft jouw de complete fotosessie.

Kijk en geniet

Indien de server te veel bezoekers heeft,
kun je ook hier terecht ....






Fire ....





Beroemde brug uit "Bridges of Madison County" afgebrand

De beroemde brug uit de romantische film "The Bridges of Madison County", waarin reizend fotograaf Clint Eastwood aanpapt met de vereenzaamde farmersvrouw Meryl Streep, is afgebrand. De overdekte houten Cedar Bridge in Madison County, in de deelstaat Iowa, ging dinsdagavond in de vlammen op.


De plaatselijke brandweer sluit brandstichting niet uit. Buurtbewoners reageerden ontzet: de brug "maakte deel uit van onze geschiedenis en kan niet worden vervangen. Mijn hart is gebroken", aldus een inwoonster van Madison County. De brug werd in 1883 gebouwd. De succesvolle Hollywood-liefdesfilm was gebaseerd op een roman van Robert Waller. Sinds het verschijnen van die roman, in 1992, werden Madison County én de brug door duizenden toeristen bezocht.

Het idee alleen al ....



Dat ik dat niet bedacht heb ....

Nederlandse vinding maakt eind aan wereldwijd wasprobleem.
Iedereen die wel eens de was doet kent het probleem dat zich voordoet bij het wassen van sokken: sokken die kwijt zijn na de was en erger nog, kwijt blijven. Ook nadat de stapel schone was uit wasmachine of droger zorgvuldig is uitgezocht. Gevolg: geen complete paren meer. Steeds losse sokken over waarvan de bijbehorende andere sok op mysterieuze wijze kwijt is geraakt... en bijna altijd ook kwijt blijft. Elke huisvrouw of -man kent dit hardnekkige probleem. Zonde van de losse sokken want die zijn nu ineens waardeloos geworden. Daar is echter nu, dankzij de inventiviteit van een Nederlandse huisman(!), een oplossing voor. De ’Stock&Wash’ Sokkenwaszak.


Internationale introductie
In de HaH Folder van Blokker (oplage 6 miljoen) die op 16 september a.s. verschijnt zal in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland deze Sokkenwaszak worden geïntroduceerd. De ’Stock&Wash’ Sokkenwaszak is een zak van gaatjesdoek (Garlon). Formaat 30 cm breed en 50 cm lang. Van boven en onder afgezet met nylon band. Voorzien van een gekleurde verticale rits en een handig ophanglusje in dezelfde kleur. Er zijn 5 verschillende kleuren. Rood, blauw, geel, groen en grijs. Zodat elk gezinslid z’n eigen Sokkenwaszak heeft. Iedereen stopt voortaan zijn sokken in z’n eigen zak die op zijn of haar kamer hangt. Als de sokken gewassen moeten worden (de zak hoeft niet persé helemaal vol te zijn) sluit men de rits, stopt de zak bij de andere was in de wasmachine en droger en na het wassen krijgt iedereen weer zijn eigen zak met zijn of haar eigen schone sokken terug.

Resultaat: Nooit meer sokken kwijt na de was.

donderdag, september 05, 2002

Landingsbaan ....



Voor de ogen van de Britse koniging Elizabeth hebben twee zweefvliegers dinsdagnamiddag een noodlanding gemaakt in de tuinen van het kasteel van Balmoral, het Schotse buitenverblijf van de Britse koninklijke familie. Volgens een woordvoerder van het koningshuis is de veiligheid van de koningin nooit in gevaar geweest.







Zij kon door een raam van het kasteel zien hoe de twee piloten hun toestellen aan de grond zetten. Niemand raakte gewond bij het incident. De twee zweefvliegtuigen namen volgens de politie deel aan een wedstrijd in de buurt. Omdat ze niet meer konden profiteren van warme, opstijgende luchtstromen moesten de piloten noodgedwongen landden op het dichtstbijzijnde plat terrein.


Hoera ....



Mensen die in de herfst zijn geboren, leven langer. Dat blijkt uit een studie van het Max Planck-Instituut voor Demografisch Onderzoek in Rostock.

Uit de studie blijkt dat tussen oktober en december geboren Denen gemiddeld drie maanden langer leven. Oostenrijkse herfstkinderen leven statistisch zelfs een half jaar langer dan tussen april en juni geboren medemensen. Een en ander leert dat bewuste ouderparen zich best op het conceptiewerk storten in de koude wintermaanden tussen januari en maart.

Het Instituut analyseerde de gegevens van meer dan een miljoen mensen die tussen 1968 en 1998 zijn overleden en die op het moment van hun overlijden ouder dan vijftig waren.

Als mogelijke oorzaken van dit fenomeen verwijzen de vorsers naar de betere zorg voor de foetus tijdens de zomermaanden en seizoensgebonden optredede infectieziekten.

Ik ben geboren in oktober ....

Voor de vrouwen ....



Voor één keer geen babes, maar mannelijke 'billen' ....

Dames go for it

Klik hier

Chinees ....



Ik wist het .... Chinees lezen kan niet ZO moeilijk zijn ....
Wil je in de toekomst weten wat er staat ?
Draai je hoof 90° rechts ....




Het A B C ....



Het alfabet van A to Z, apart
en niet voor kids ....

Klik hier

Op zijn Grieks ....



Terwijl wij hier vrolijk SMS'en naar niets zeggende Big Brother beelden op TV,
en ons suf zoeken naar een lote borst van Jolie op het internet, heeft Griekenland een nieuwe wet gelanceerd ten opzichte van Electronische spelletjes.
Iedereen, ook toeristen, mogen niet langer gebruik maken van Game-Boy toestanden en aanverwante
spelconsoles. Ook GSM's zijn uit den boze.
Wie zich niet houdt aan de nieuwe regels kan tot 70.000 euro boete krijgen
en een gevangenisstraf tussen één en 12 maanden.

woensdag, september 04, 2002

Cartoon babes ....



Betty Boop was misschien wel de eerste 'cartoon babe'.
Tegenwoordig zijn er strips die zich volledig toeleggen op de
sensuele uitstraling van de hoofdrolspeelster.
Misschien reken jij de dames 'Flinstone' wel tot jouw favoriete babes ....

De leukste getekende sexy dames zijn nu on-line.

De meest sexy cartoon babes ....

En nu maar hopen ....




Aan alle twijfels mag nu een einde komen. Het is zeker dat Katja Schuurman in de Playboy van 6 september verschijnt.
Vorig weekend stond in een interview in de Telegraaf dat ze niet als zichzelf in de Playboy kan staan. In de huid van Thera (Oesters van Nam Kee, red.) poseren is voor Katja acceptabel.


Oplettenden hebben het logo van Playboy al op de filmposter aangetroffen. Een insider van de drukkerij liet op een 'forum' al doorschemeren dat Katja helemaal met de billen bloot gaat en op maar liefst 13 foto's te zien is. Terecht dat ze hiervoor 80.000 extra exemplaren gaan drukken! Op vier foto's draagt ze de blonde pruik van Thera...


K** ....



Hoe noemt het venusheuveltje in andere landen.
Kijk en leer ....

vrouwelijke geslachtsorgaan ....

Ester naakt ....



In Big Brother gaan de dames regelmatig uit de kleren.
Soms op de meest onverwachte momenten.

Voor wie de bescheiden striptease miste van kortharige Ester ....
Take a look, in dit filmpje ....



dinsdag, september 03, 2002

Fucking balls ....



Kim Clijsters (N.7) is maandag uitgeschakeld in de achtste finales van de open Amerikaanse tenniskampioenschappen op Flushing Meadow (New York). Ook Justine Henin ligt uit het tornooi.


Clijsters verloor maandag van de Franse Amélie Mauresmo in drie sets: 4-6, 6-3 en 7-5. Henin moest het onderspit delven tegen het Slovaakse elfde reekshoofd Daniela Hantuchova in drie sets: 6-1, 3-6 en 7-6.

maandag, september 02, 2002

Dochter Roger Moore wordt Bond Girl



In 'Die Another Day', de 20ste Bondfilm, speelt zij een stewardess die NIET voor de charmes van James Bond (Pierce Brosnan) valt...


Deborah had in 1971 haar eerste acteerrol. Ze was toen naast haar vader in The Persuaders te zien. Later speelde ze in de tv-serie Merlin ook nog samen met Jason Connery, inderdaad ja, de zoon van Sean, weer een andere Bond!

Die Another Day komt later dit jaar uit en naast Pierce Brosnan zijn ook Hally Berry en Madonna te zien.

Het is een .... zoontje ....



De Britse voetballer David Beckham en zijn vrouw Victoria - de voormalige Spice Girl Posh Spice - hebben zondag een tweede zoontje gekregen.

De jongen, die volgens de wens van de moeder met de keizersnede ter wereld werd gebracht - heet Romeo. De eerste zoon van het paar, Brooklyn, is drie jaar.


De 28-jarige Victoria Beckham was zondagochtend vroeg in gezelschap van man en zoontje bij de deftige Portlandkliniek aangekomen in een auto met chauffeur.



Talk to me ....




Het concept is niet nieuw.
Maar deze online versie van 'text to speak'
is zeker de moeite waard.

Typ een tekst en luister online.
Meerdere talen ....

Big Brother ....



Onze redactie medewerker 'Dirty Harry' is een eigenzinnig persoontje, enerzijds een
afkeer van, en anderzijds een liefde voor .... Big Brother

De nieuwtjes, columns en nog veel meer op een
nieuw weblog

Kijk hier mee naar Dirty Harry .... Big Brother ....

Zoeken in het 'Limbuuurgs' ....



Door de 'Laaange' zoektermen, duurt
het wel allemaal een beetje langer ....

Goeegel - De eenige echte !

zondag, september 01, 2002

T-shirts ....



11 september komt steeds dichterbij.
Tijd voor de gepaste kleding.

Snel bestellen.