zaterdag, mei 11, 2002


Tong twisters ....


Je kent ze wel :

De knecht snijdt scheef en de meid snijdt recht.

of
De koetsier poetst de postkoets met postkoets poets.



Druk HIER voor nog 100 andere leuke 'tong twisters'.

Leve mama ....


Klik HIER voor
moederdag gedichtje ....




De zuigzoen ....


Op ons onderwerp zoenen, komt vandaag de les in


De zuigzoen

· Bij de zuigzoen maak je van je mond een soort zuignap. Je plaatst je lippen op de huid van de ander en zuigt hard. Hierdoor komt het bloed naar de oppervlakte, waardoor er een rode plek ontstaat. (Probeer het eerst op je eigen arm).
· Hoe lang de plek zichtbaar blijft, hangt af van hoe hard en hoe lang je zuigt.
· De zuigzoen kan een teken van verbondenheid zijn (“jij bent mijn lover”).
· Als je het op een voor iedereen zichtbare plek doet, kan het ook een plagerijtje zijn, want je lover moet het dan aan anderen uitleggen (“hè, wat heb jij daar nou?”).
Veel plezier ....

He je nog meer vragen ?
Klik dan HIER










Kijk naar de lichaamstaal als jij en je partner vrijen, ruzie maken, knuffelen of zelfs eten, dan weet je meer over je relatie. Leer zeker zijn stille signalen te interpreteren en stuur liefdevolle boodschappen met jouw lichaam.



Prima
Een gelukkig koppel doet meer dan enkel elkaars lichaam aanraken. Ze kijken elkaar ook diep in de ogen. Zonder dat oogcontact is ook de rest van het fysieke spel absoluut betekenisloos. Ze belonen elkaar met plezierige, lichamelijke verwennerijtjes en met bewegingen die vertellen dat hij graag door je wordt aangeraakt. Het is nog steeds erg nuttig om te praten over wat jullie wel of niet plezierig vinden, maar met de juiste lichaamstaal wordt dat veel eenvoudiger!


Opgepast
Dichtgeknepen ogen en een strakke, stramme houding - vooral in de nek en rond de schouders - vertellen angst en een gebrek aan liefde.


Zonder woorden
Vanzelfsprekend zullen er momenten zijn waarop je liever je ogen sluit om van het liefdesspel te genieten. Maar hou er wel rekening mee dat je partner graag weet of je ervan geniet en dat kan hij in jouw ogen aflezen.


Zonnen ....


Beter te vroeg dan te laat .
De zomer komt met grote sprongen dichterij.


En een korte strandvakantie heeft vaak maar één doel: zo snel mogelijk bruin worden. Tijdens deze missie gaan we meestal nogal 'onbezonnen' te werk en staan we niet echt stil bij de gevaren. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bakken in de volle zon is absoluut 'not done'. Een bleek wintervelletje heeft nu eenmaal tijd nodig om aan de zon te wennen.
Trouwens, de beste uren om te zonnen is vóór 11uur en na 16uur. Het is dus een fabeltje dat je het snelst bruint tijdens de piekmomenten.

donderdag, mei 09, 2002

Stripper


De meeste erotiek op internet is bestemd voor de
mannen die houden van vrouwelijk schoon.
Maar .... de vrouwen snakken naar 'blote mannen'.
Wel nu is er de ultieme droom ....
Je eigen 'male stripper', verwen jezelf dames en je PC.
Druk hier voor je virtual guy.

En nu je er toch zin in krijgt, is er voor de dames nog een
zeer lekker ijsje, of je het er ook koel van krijgt is
een andere vraag :-)
Klik en LIK

Seks-weetje:



Wist je dat volgens de Wereld Gezondheidsorganisatie er dagelijks ongeveer 100 miljoen vrijpartijen plaats vinden? En dat elk jaar zo'n 11000 Amerikanen zich bezeren tijdens het uitproberen van bizarre seksuele standjes?
Hier nog een leuk sex-quizje

Zondag .... moederdag ....


Moederdag

Moederdag wordt in bijna alle landen ter wereld gevierd, maar niet overal op dezelfde manier en op hetzelfde tijdstip. Heel ver terug in de geschiedenis vinden we al sporen van moederdag op de vroegste uitingen van menselijke kunst. Afbeeldingen van (oer)moeders die aanbeden werden en vreemde krachten moesten bezitten. De Romeinen waren de eersten die echt moederdag vierden. Zij vierden de moederdagviering ter ere van hun godin Rhea, de moeder der Goden.

dinsdag, mei 07, 2002

Even luisteren ....


Als fan van Ruud de wild, luisterde ik gisteren naar zijn spraakmakende programma.
Dat dit het laatste gesprek zou opleveren met Pim Fortuyn kon niemand toen vermoeden.
Een paar stukjes uit het programma over 'toepasselijke' onderwerpen kun je hier beluisteren.

- God
- Hoe oud
- Aantrekkelijk
- Wie is Pim

Lekker ....


Weet je hoe cornflakes geboren werden? Zo'n 100 jaar geleden vergat een zekere Dr. Kellog een paar maïskorrels in de oven. Toen hij de oven weer opende, lagen ze daar: goudkleurig en knapperig.

En ....
Happy birthday ....
Niets is zo lekker bij zonnig zomerweer weer als een 'frisco'. Deze lekkernij viert dit jaar haar 80ste verjaardag. De frisco werd in de Verenigde Staten uitgevonden. En kreeg daar de naam 'Eskimo' mee.






maandag, mei 06, 2002

Het einde ....


Pim Fortuyn is maandagmiddag in Hilversum neergeschoten. Pim Fortuyn (54) is maandagmiddag in Hilversum neergeschoten en korte tijd later overleden. Verslaggevers van het Radio 1 Journaal meldden eerder dat er meerdere keren is geschoten. Fortuyn was te gast geweest in een radioprogramma van Radio3-diskjockey Ruud de Wild. Fortuyn is volgens ooggetuigen geraakt in hoofd, hals en borst.
Beelden van deze terreur hier.


Je ogen ....


Hoe vaak knipper je gemiddeld (per minuut) met je ogen ?


Waarom kun je dat knipperen niet tegenhouden?

Knipperen gebeurt automatisch. Meestal merk je het niet eens. Let je er toch op, dan kun je niet beletten dat je ogen blijven knipperen. En dat is maar goed ook. Want als je niet met je ogen zou knipperen, zouden je oogbollen niet meer worden schoongemaakt. Elke keer als je knippert, komt er een dun laagje vocht over de oogbol. Daarmee worden zeer kleine stofjes en vuiltjes weggewist.
Je knippert meer als je moe bent of als je je verveelt. Als je heel geconcentreerd bent, bijvoorbeeld bij het lezen van een spannend boek, knipper je minder.






You are so beautifull ....


Kidman, Roberts en Berry zijn de mooiste ....

Naar jaarlijkse gewoonte geeft het Amerikaanse tijdschrift People Magazine weer zijn lijstje van de 50 mooiste mensen ter wereld. De ranglijst wordt aangevoerd door drie filmdiva’s. Nicole Kidman op kop, gevolgd door Julia Roberts en Halle Berry.

Voor Halle Berry, de mooie zwarte filmster is 2002 een topjaar. Ze won als eerste zwarte een Oscar voor beste actrice en binnenkort zal ze te zien zijn als Bond-girl. Ook Nicole Kidman staat al een heel jaar lang in de belangstelling dankzij haar woelige liefdesleven en haar rol in ‘Moulin Rouge’.

Uiteraard mocht ook ‘Pretty Woman’ Julia Roberts niet ontbreken. Zij is ondertussen al een vaste waarde in het lijstje. Andere mooie mensen die naast de medailles grepen, zijn onder meer Alicia Keys, Cameron Diaz en Cindy Crawford. Denzel Washington houdt de mannelijke eer hoog.
Spiegeltje, spiegeltje ....






zondag, mei 05, 2002

Anna 'deel 2' Kournikova ....


Een tijd geleden deed Anna haar truitje al eens uit, op een onbewaakt ogenblik.
Maar een fotograaf kiekte het 'topless' lijfje van de Russische tennisster.

Foto .... klik HIER

Nu kun je gaan vergelijken ....
Zie ook artikel hieronder.

Kussen ....


Kussen, zoenen, tongen .... het is lekker en een heerlijke bezigheid.
Nog een 'kus' maagd ?
Dit is een snelcursus 'kussen' :

Bij het zoenen druk je jouw lippen op die van een ander. Je beweegt ze en tast de lippen van de ander af. Dit gaat het lekkerste als je ontspannen bent en dicht tegen de ander aan staat.

Er zijn diverse soorten 'kussen' :

1 nekkus & bijtkus
2 snoepkus & plaagkus
3 waterkus & verrassingskus
4 zuigzoen

Laat weten over welke kus je een 'snel cursus' wil
nalezen woensdag op dit 'hotline' weblog ....

Anna Kournikova naakt ....


Zijn dit topless foto's van Anna Kournikova ? De Russische tennisbabe wil Penthouse voor de rechter slepen. Anna's management ontkent ten stelligste dat de dame op de foto's Anna is.








De geruchtmakende fotoreportage beslaat maar liefst 10 pagina's, in het juni nummer van de Amerikaanse Penthouse. "Mensen die Anna kennen en de foto's zien, zullen onmiddellijk zien dat dit Anna niet is", zegt David Schwab, de woordvoorder van Anna. "Er zit voor ons niets anders op dan naar de rechter te stappen".

"De foto's lijken helemaal niet op Anna, wij vermoeden dat Penthouse opzettelijk heeft gehandeld, en gewoon de naam van Anna heeft gebruikt om zo geld te verdienen aan de verkoop van het blad".

Volgens Penthouse is een freelance fotograaf erin geslaagd om Anna poedelnaakt te fotograferen op South Beach, vlakbij Miami. De advocaat van Penthouse is zeker van z'n zaak: "Het blad is er zeker van dat dit inderdaad Anna Kournikova is".