donderdag, september 26, 2002

Eerste keer ....



Net onder de douche vandaan, slechts gekleed in T-shirt en string, wist een 23-jarige Apeldoornse vrouw een jongen van 14 te verleiden tot seks. Voor de jongen was het zijn eerste sekservaring. Voor de vrouw haar eerste veroordeling. De politierechter legde haar gisteren een werkstraf op van 120 uur, wegens ontucht met een minderjarige.

‘Wist u nu wel of niet dat seks met een minderjarige verboden is?‘, vroeg de rechter haar. ‘Ik wist wel dat het niet goed was, maar niet dat het zover zou komen dat ik ervoor vervolgd zou worden‘, zei de vrouw.

Die bewuste avond was ze op bezoek bij een oudere neef van haar, die samenwoonde met de moeder van het latere slachtoffer. De Apeldoornse zou blijven slapen en was onder de douche geweest. De vrouw vroeg in de woonkamer de jongen om een massage. Hij deed het graag. En zo kwam van het een het ander. Op zeker moment gingen ze naar een slaapkamer. De jongen had een condoom gepakt uit het laatje waar zijn moeder hem al eens van verteld had. In de slaapkamer kwam het tot gemeenschap.

De jongen, vol trots over zijn eerste sekservaring, vertelde het verhaal aan de neef. Na rijp familieberaad, waarbij ook de oma van de jongen was ingelicht, werd zijn moeder op de hoogte gesteld. Zij deed bij de politie aangifte van ontucht.

Geen opmerkingen: